Lyft Snus

Geplaatst op 16-12-2021

Categorie: Lifestyle

n Europa hebben LYFT-zakjes een marktleidende positie in het segment van nicotinezakjes. Dit segment wordt vaak alle-white snus genoemd. 

Waarom Lyft zo beroemd is

Lyft is zeer beroemd op dit moment. Wat is hier de reden van? Lyft is beroemd wegens de kwaliteit van de nicotine zakjes. Wanneer u nicotinevervangende therapie gebruikt, gebruikt u producten zoals LYFT-nicotinebuidels die u kunnen stimuleren, maar u niet blootstellen aan de negatieve effecten van nicotine en tabak. De algemene naam voor producten zoals LYFT-zakjes is snus. Sommige producten elimineren alleen nicotine en gebruiken tabak, terwijl andere helemaal geen tabak bevatten. Door snus te gebruiken, elimineert u de gezondheidsrisico's en het stigma die gepaard gaan met roken. Dit komt omdat ze worden geleverd in zakjes die u gewoon onder de lippen plaatst wanneer u behoefte voelt aan stimulatie. 

Hoe Gebruik je Snus?

Snus nicotinezakjes gebruik je doormiddel van het theezakje onder je bovenlip te plaatsen. Het kan zijn dat je een lichte tinteling voelt onder je lip, dit is afhankelijk van de sterkte van het soort snus die je hebt gekozen. Gebruikers omschrijven het gevoel vaak alsof je een koud ijsblokje onder je bovenlip hebt zitten, dit gevoel is alleen direct na het plaatsen en is van korte duur. Via de bloedvaatjes in de bovenlip komt de nicotine in het bloed terecht en kan je genieten van jouw nicotine zonder dat je daarbij hoeft te roken en hier verbrandingsgassen aan te pas komen. Tevens zorgt dit ervoor dat de hoeveelheid nicotine in de nicopods, langzaam door je lichaam wordt opgenomen. De nicotine zakjes kun je 10-40 minuten onder je bovenlip houden waardoor je lang van een zakje kunt genieten.